ECB

Framsteg!

Kategori: ECB

Tja alla getter och fiskhår!
Det uppdateras inte mycket på den här bloggen, det beror på att vi helt enkelt inte är kvalificerade bloggare. Men det får vi ordna. Jag, getanton, ante och jesper var på träffen igår med Sanna, Bassi och Oliver bland annat. Vi käkade på grillen i Viksjö och hade lite mys på träffen efteråt, anton pippade oss alla i pingis för övrigt..
Helgen som har varit har vi spelat in ett nyhetsprogram med greenscreen, vi ska filma klart alla inslag för att sedan klippa ihop hela filmen och lägga ut den. Det slutade med att jag blev programledare och vi har kommit på en massa roliga inslag! Släpps så fort vi kan, vi har som sagt massor med projekt på gång men det blir så rörigt och tråkigt ifall alla släpps på en gång. Därför har vi lite tid emellan.
Vi har möjligtvis lite planer för helgen, vi får se hur det blir. Kan dessutom ta upp att våra likes på facebook bara stiger för varje dag som går, det gillar vi!! Morgondagen är dessutom uppbokad för lite filmning så vi får hoppas det blir något utav det. Det var väl allt för denna gång, sköt om er nu, vi älskar er getter!!
En liten dance movie från helgen och gårdagen skulle jag tro, jag var lite tråkig som det syns.. låg och sov när resten var aspigga. Idioter! :D
/// JOHNNY

Kommentarer


Kommentera inlägget här: