ECB

Faceplant!

Kategori: ECB

Zuup alihopa!
Skrev precis på vår fb sida att om 70 gillar min status lägger jag upp ett klipp där jag faceplantar med skidorna så ni som vill se klippet, gilla!
Det som hände efter klippet som inte kom med var att jag fick ett ca en cm långt och ganska djupt jack i hakan, förflyttad käke och kanske en spricka men det är inget säkert.
Aja det var allt för den här gången! Puss på er!
/ Jonas

Helgen!

Kategori: ECB

Tjena tjena! Anton the getjuckmotherfuckerärtsoppakameliontflens-sucker  här! Fick uppdraget IGEN att skriva om helgen som vi ägnat  i Bålsta! Vi åkte till Ica  i Bålsta vid 15.00-tiden  för att handla middag och godis! Efter ica drog vi hem till Johnny där vi ägnade hela kvällen till att mysa, kolla på film och göra film såklart! Vi fick 2 filmer gjorda på den kvällen...  Dagen efter chillade vi lite hemma hos han, sedan ner till Ica igen. Påväg till Ica mitt i skogen, passade vi på att filma en liten film till! Det blev sjukt najs och kommer att läggas upp inom kort! När vi kom till Ica köpte vi allihopa en varsin feeet kladdkaka och drog tillbaka till Johnny igen och gjorde en liten film till som jag inte orkar berätta om..  Vi  drog hem från johnny vid 21.30 tiden och planerade lite  om en film vi kommer göra på sommarlovet! FETT! Nu pallar jag inte skriva mer en såhär....  Nu får ni ha det så bra! Hejsvejs!
En Bild på Paul Stanley i bbj-dräckt som var på besök hos oss!

Chill hos Johnny !

Kategori:

TjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaA! alla Getter !
Nu sitter jag johnny, Jesper och Anton hemma hos Johnnys pappa och cillar galet ! Vi hade en rätt flippad igår... Då vi spelade in en hel del filmer ifrån chocklad-fontän till boxning säck! Vi gick väl och la oss runt 6 någon stans där hehe. Nu ska vi E-Rulla ner till ICA Bålsta för att köpa lite gott och snusk ! Jonas kom på kvällen hit till johnnys pappa igår... Där vi fick gå och möta han i den mörka skogen som var ända jävel fick panic i !! Det var sjukt läskigt... Vi har inga filmar ifrån skogen efter som kamera manen ANTON inte våga filma... Så det blev inget! Jahaaa jhaaaa.. Ähhh jaa.. det kommer upp en film lite senare som vi ska redigera senare :) !
Filmen från igår!

Chill kväll!

Kategori:

Heeeeeej alla getter ! Jaaahaaa... det finns inte så mycket att säga förutom att vi ska dra till Johnny morgon och chilla galet/ spela in lite saker till den nya filmen som vi kommer släpa snart! Annars är det rätt lugnt ECB:arna slutade 10:30 i dag så vi har haft det rätt lugnt i dag... I kväll finns det inte så mycket att göra så jag och Anton kanske dom andra grabbarna taggar ner till träffen och pillar lite på DJ- Izmir's utrustning! Jaa.. det är bara ladda inför morgondagen där det lär bli ett jävla ös!
Hej då alla GETTER !
Heeeeeej alla getter ! Jaaahaaa... det finns inte så mycket att säga förutom att vi ska dra till Johnny imorgon och chilla galet/ spela in lite saker till den nya filmen som vi kommer släpa snart! Annars är det rätt lugnt. ECB:arna slutade 10:30 i dag, Så vi har haft det rätt lugnt i dag... I kväll finns det inte så mycket att göra så jag och Anton kanske dom andra grabbarna taggar ner till träffen och pillar lite på DJ- Izmir's utrustning! Jaa.. det är bara ladda inför morgondagen där det lär bli ett jävla ös!
Hej då alla GETTER !
.
.
.
Här kommer ett videoklipp ifrån JG-Hallen när Anton försöker göra en framåtvolt!

Planering!

Kategori: ECB

Tjena tjena, Anton the pungsparker här! Idag har vi varit på Träffen och planerat lite inför den nya sketch-filmen vi ska göra snart!!!! Vi har kommit på en del sketcher och nu är det bara vart vi ska vara  som är kvar att planera!
JAAAA! Nästa vecka har jag tänkt att köpa min nya kamera och mic, det kommer bli skjukt najs och när jag skaffat micen framför allt kommer vi kunna göra filmer med ännu bättre ljud, så man slipper vrida volymen upp till max.. hehe :D
Det är nog allt jag har att säga! Ha det så bra /// Anton
Kamera och mic jag tänkt att köpa!

Behind the scenes!

Kategori:

Tenixen! Nu har jag lagt upp ett kort ''behind the scenes'' klipp från inspelningen av ''Kung för en dag''! Släng ett orm-öga på:http://www.youtube.com/user/ExplodingCheeseBalls
Vi i ECB har också sökt ett stipendium till actionfilmen som ska spelas in under somaren! Vi får hoppas att det går bra!! Men det var det kolla på Klippet nu istället!!

Musik video!

Kategori:

Ny video!

Kategori:

Nu har vi varit på Willys i Veddesta och inhandlat lite viktiga livsmedel.

Batterigrepp!

Kategori: Utrustning

Tjaa alla getter! Ante här :)
Nu är det å att jag har skaffat mig ett batterigrepp + ett LP-E8 batteri = jättebillgt! så nu håller kameran längre och ser coolare ut dessutom mohaha! ha det bra alla getter! :D

Planering på G!

Kategori:

Tja Tja! Här kommer Jesper med en uppdatering! Nu var det ett par decenier sen som vi la upp en video när vi coolingar pratar och uttrycker oss via muntlig kommunikation. Men det ska det bli ändring på!! I helgen ska vi skriva lite roliga sketcher, som vi hoppas kunna spela in samma helg. Och som sagt så drar vi snart till Kungsberget! Om nån har några bra förslag på sketcher så kan ni ju höra av er på Facebook http://www.facebook.com/ExplodingCheeseBallsProductions
Men det var allt för denna gång!
Anton!

Stryk ska dom ha!

Kategori:

kungsberget!

Kategori:

Tjaaaaa alla Getter... igen ! Snart bär det av till Kungsberget med skolan där jag, Jonas, Jesper och Anton kommer befinna oss! vi kommer även slagga över hos någon dagen inna så det kommer rulla som en kanin ? WTF?
Men men.. Vi kommer även filma allt från himmel till jord så ni kan räkna med att det kommer en Edit när vi kommer hem! Men vi ska ju inte åka för en den 3/2 :) Men ha det bra // Getter..

Seg uppdatering

Kategori:

Vi är medvetna om att det är dålig uppdatering, men vi har inte kommit på någonting som är sevärt. Dock har vi feta idéer som ligger, för tillfället, sekretessbelagt! Vi hoppas på att inom kort, kanske redan i helgen börja spela in en lite längre och välarbetad skräckfilm, se "trailer" längre ned på inlägget. Det var väl allt jag hade att säga just nu, för övrigt så fortsätt att stödja oss. Hjälper till sjukt mycket när ni peppar oss att göra mer.
// Johnny

Sur gubbe som sover som ett cp..

Kategori:

När vi var på vägen hem så såg vi dena lustigkurre som satt och sov lite knasigt ! Så johnny bestämde sig att väcka dena typ! Mohaha! Man vet aldrig vad han kan hitta på där nera i jackan... Han tittar säkert på sitt orakade bröst vem vet... Ful var han iallafal!
'

Går inte att titta på mobilerna..

Kategori:

Heej alla getter! Andreas här ska berätta varför det inte fungerar att titta på vissa av våra video klipp på mobilen.. Det är därför det är någon jävla upphovsrätt eller licensiering.
vet inte vaför det ska vara något problem men men så är det :/
PEACE AND LOVE GETTER !

Den nya Skid filmen!

Kategori:

// Ante

!!!

Kategori:

Tjena tjena, Anton the bloggmaster here!  Nu fick jag uppdraget att skriva ett inlägg om gårdagen, här har ni!
Gårdagen var sjukt najs. Vi åkte somsagt dit vid 2 tiden, och kom fram till Vallentuna vid 5 någon gång! Tack vare att en hundjävel hade stoppat upp HELA tunnelbanetrafiken i röda linjen, så tog resan 3 timmar!!!! Vi fick stå vänta på nån ersättningsbuss i en evighet. När vi väl kom dit var det najs, grym musik och grymma Dj's!! AMENAHHHH! JAG ORKAR INTE SKRIVA OM HELA KVÄLLEN! DET FÅR FAN RÄCKA!
Ante håller jusst nu på med att redigera en ny Skidfilm från Bruket som kommer upp ikväll!!!! Håll ett öga på bloggen, facebooksidan eller på Youtubekanalen efter filmen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tjarrå!!!
//Anton





Bilder från igår:





Nu bär det av !

Kategori:

tjaa skit stressssssssss nu !! har varigt i bruket och filmat jonas och danne ! har fått ihop ca 50 filmer som jag ska Edita senare ! men nu jävlar bär det av till vallentuna ! tåg fan går 2 så nu är det bara att skunda på! hej då hejdå ! fel stavning som fan men ses!

Vallentuna, Here We Come!

Kategori:

Tjenatjena!!!!
Det här är mitt första inlägg på bloggen hehe!  Idag drog vi till Träffen och hämta kameran som vi skulle få låna till morgondagen! Vi är grymt taggade på att filma Dj Izmirs framträdande imorgon och det kommer bli grymt kul!
Sen har vi fått lite frågor angående Actionfilmen, när den kommer osv. Vi skulle ha gjort den på vinterlovet, men tyvärr så kom ingen snö som vi planerat att ha i filmen. Så vi har flyttat fram den till Sommaren 2012 istället!
Nu pallar jag inte skriva nått mer! Tjaaarrååå!
Jusstfan! Gå in på Länken nedan för att lyssna på min lilla mix jag gjort!
http://soundcloud.com/lillanton2/lillanton-swedish-house-mafia
///Anton (Get-jucket)
Jag och Johnny <3

Sjuka grabbar !

Kategori:

V-tuna

Kategori:

Tjena tjena! På lördag bär det av till Vallentuna, där vi ska filma en del av Dj Izmir dokumentären! Vi har fått låna lite nice kameror/utrustning som kostar en slant, så det blir nog skit bra. Vi blir där hela kvällen och filmar och käkar chips! Lite snack med Izmir och andra Dj's blir det också. Dokumenträren släpper vi senare i år. Så håll koll på Youtube kanalen!
//Jesper

Skidåkning med lite film och sköjs.

Kategori:

Tjena fan Jonas här! Tänkte bara berätta om vad som komma skall och det blir så att imorgon (fredag) så ska jag och min kompis Daniel fixa till lite rails och kanske något hopp i Bruket backen, så får vi se om vi ska filma det på lördag eller inte men håll er uppdaterade så lär ni se om vi filmat eller inte! 

Pöss på er!

Ni har inte glömt denna gamla goding!?

Kategori:

Ny utrustning!

Kategori:

TjaaaaaaaaaaaaaaaaaaAaaaaaAaaaaaa!
Ny är det så att vi har skaffat oss en GoPro2 som vi  kommer andvänder till mycket roliga saker ! :D
Peace! // Andreas!

Det går jätte Slow nu...!

Kategori:

Tjaa alla mysonoxar!
Som nu nu har märk så har vi inte laddat upp något seriöst på ett bra tag.. Men det kan bero på att vi alla har precis börjat skolan och inte har haft så mycket tid till att göra film. Men det ska det bli ändring på... Vi har skrappat ihop massa roliga  sketcher och annat skit som vi så snabbt som vi bara kan ska spela in! Så det är bara hålla ett öga på facebook, Youtube eller nu den nya bloggen ! :) // ANDREAS!
Pease!                Tryck på Bilden!

Junk Edit !

Kategori:

Den senaste Editen!

Yooo!

Kategori:

Tjoo alla Coolingar !
Nu har vi startat en nu blogg där vi kommer skriva allt ifrån himmel till jord!
Vi kommer även upptatera bloggen så ofta vi kan med våra senaste filmer och skit..
För er som inte vill vara inne på facebook för att kunna hålla koll på det senaste upptateringarna kan ju ny titta till Denna blogg! Aaa.. det var väl allt. kommentera gärna och jaa.. gör vad fan ni vill :)
PEACE // ECB CREW

Nu har vi startat en ny blogg!

Kategori: