ECB

Uppdatering!

Kategori: ECB

Tjänna!! Nu var det ett tag sen bloggen uppdaterades, men det ska ändras på precis nu! 15 minuters filmen som vi redigerar just nu är snart färdig och kommer att laddas upp på YouTube så snart som möjligt! (http://www.youtube.com/user/TheSweetKnife) Vi håller också såklart på med andra filmer som håller på att spelas in och planeras!
Men nu till en av veckans höjdpunkter! Våran video ''En dag med rackartygarna'' Har länkats på Rackartygarnas sida, av rackartygarna!! (http://www.extremeplay.tv/fantraff-i-stockholm/) Läs gärna det inlägget och titta på både våran och Rackartygarnas film!
Vi själva har också laddat upp två nya filmer med lite gammla klipp som jag själv tyckte var sjukt kul att se! Kolla på dem på våran andra kanal: http://www.youtube.com/user/ExplodingCheeseBalls?ob=0
Nu har skolan börjat igen men vi fortsätter att lägga lika mycket tid på filmningen! Vi har tack och lov många idéer och för mycket fritid, så det blir ingen ändring på filmningen! Det var nog allt för den här gången!
Ha en gudomligt trevlig skolvecka med mycket plugg!
//Jesper a.k.a Batman!